skip to Main Content

Yin-Yang yoga week je idealna prilika da se odmorite na prekrasnom otoku Ižu, uživate u netaknutoj prirodi, kupanju, plivanju, izletima i istraživanju otoka. Čitav program odvija se u hotelu Korinjak (http://korinjak.com/), prvom isključivo vegetarijanskom hotelu na našoj obali, posvećenom održavanju seminara i radionica raznih tematika.

Dnevni program retreata:

7.00-8.15 Jutarnji sat yoge (yang – vinyasa ili dragon dance)
8.15-9.00 Doručak
9.00-10.00 Slobodno vrijeme
10.00-11.00 Meditacija ili akupresurna masaža lica
11.00-13.00 Slobodno vrijeme
13.00-14.00 Ručak
14.00-17.30 Slobodno vrijeme
17.30-19.00 Popodnevna yoga (yin ili yinyasa)
19.00-20.30 Večera

 

U toku tjedna, organizirat ćemo i ritual Blagoslova predaka za sve sudionike.

Dodatne aktivnosti koje nudimo: privatni yoga satovi i konzultacije, Reiki tretmani, Reiki-yoga (kombinacija yin yoga sata i Reiki tretmana – individualan sat) te Yoga za lice (prema Danielle Collins Facial Yoga metodi). 

Cijena programa: 100 eura

Osim aktivnosti predviđenih u sklopu Yin-yang yoga tjedna, svim gostima hotela u ponudi su i aktivnosti koje organizira hotel: jutarnji pozdrav Suncu na brdu Korinjak, vođene meditacije u piramidi, gong kupke, večernji animacijski programi.

Također, moguća je i organizacija izleta za grupu, kao što je odlazak na kupanje na otočić Rutnjak te istraživanje otoka Iža. 

Za sve informacije vezane uz retreat, zovite: 099 5067999

Za sve informacije vezane uz smještaj, obratite se na isti broj ili direktno hotelu Korinjak (http://korinjak.com/). Hotel nudi smještaj u sobama ili u kampu hotela koji je smješten u predivnoj borovoj šumi.

Kako doći do Iža? 

  • brodom iz centra Zadra – najbolja opcija ukoliko dolazite bez auta

(https://www.putovnica.net/prijevoz/brod-zadar-mali-iz-veli-iz-mala-rava-rava-gv-line-iadera)

  • trajektom iz Gaženice (zadarska trajektna luka) – ukoliko dolazite na otok autom

(https://www.jadrolinija.hr/docs/default-source/lokalne-linije-2018—red-plovidbe/435-zadar—br%C5%A1anj—rava610CAF23E96154CEF0F37BA0.pdf?sfvrsn=0)

Učitelji:

Ivana Crnčić – pogledaj pod BIO

Andrija Bosanac Schroetter – Andrija se prvi put susreće s istočnjačkim tradicijama i učenjima 2003. u Indiji, gdje uz proučavanje vedskih i filozofskih tekstova upoznaje najprije klasičnu Hatha jogu, pa nastavlja jogijsko putovanje kroz dinamične stilove Ashtange i Vinyase, da bi se na kraju zaljubio u Yin yogu i Dragon Dance.

2014. završava GaiaYoga školu za učitelje (TT200) sa Sandrom Đ. Bianco i Yin Yoga školu za učitelje sa Sebastianom Pucelleom, Murielle Burielle, Jo Phee i Joe Barnettom (TT350). Vodi Dragon Dance satove, Yin yogu te satove namijenjene mlađim uzrastima. Posebnu pozornost Andrija daje praksi pomnosti i mira (sthira sukham asanam), a njegovi su satovi začinjeni finom dozom jogijske filozofije i humora.

Po struci je akademski glazbenik – trombonist (Zagrebačko gradsko kazalište Komedija).

Back To Top