Sistemske konstelacije tetris

Grupne Sistemske konstelacije – nedjelja, 27.3. u 17 sati

U nedjelju, 27.3. od 17 sati družimo se u ugodnom prostoru i postavit ćemo 1 ili 2 osobne postavke.

 

SISTEMSKE KONSTELACIJE KAO SLAGANJE TETRISA

Priključite nam se na radionici u kojoj zajedno slažemo kockice u sistemu. Zamislite ga kao tetris polje. Ponekad su svi različiti dijelovi tu, ali nisu baš najbolje posloženi i postoje one “šupljine”, redovi i teme se ne slažu. Zamislimo te šuplje dijelove kao one kroz koje energija ne teče. Oni su blokada, zastoj u sistemu.

Ali onda zamislimo što se dogodi kada samo jedno tetris tijelo malo okrenemo, ono savršeno “upada” na svoje mjesto među ostala tijela.

Upravo to ćemo raditi u nedjelju.

 

POSTAVLJAČI ILI REPREZENTANTI?

Bilo da želite postaviti vlastiti rad ili sudjelovati kao reprezentanti, molim vas da se prijavite. Reprezentanti su vrlo važne karike svakog grupnog sistemskog rada za osobu koja postavlja, a ujedno će i svaka uloga koja reprezentantu bude dodijeljena biti iznimno važna i za samog reprezentanta jer uvijek dotaknemo i neki svoj dio te ujedno gradimo vlastitu protočnost, razumijevanje i zdravu empatiju.

 

TIJEK RADIONICE

Nakon kratkog uvoda krećemo u postavljanje prve osobne postavke koje traje oko sat vremena (ponekad i malo više). Ukoliko nakon prve slijedi još jedna postavka, radimo pauzu za čaj/kavu i zatim nastavljamo s drugom postavkom.

Nakon što su sve planirane osobne postavke za taj dan završene, kratkim razgovorom završavamo druženje.

Više o sistemskim konstelacijama pročitajte na linku.

POČETNA

Recentne najave

Više iz najava