skip to Main Content

Drage naše!

 

Sjećate li se kada ste posljednji put odvojile vrijeme za sebe i provele vikend u prirodi??‍♀️
Kada smo se posljednji put udaljile od dnevnih obaveza i učinile nešto za sebe?
Stavljate li sebe na kraj liste ?‍♀️i često imate osjećaj da ne stižete sve što biste htjele?
Nedostaje li vam u svakodnevici vremena za druženje s prijateljicama, male ženske rituale, dijeljenje kroz suze i smijeh te primanje podrške istomišljenica?
Znate da vam treba nešto da biste poduzele sljedeći korak koji želite, ali niste još sasvim sigurne što je to? ?
U ovoj posebnoj godini, upravo smo se ovim pitanjima i same bavile, a time i vodile pri kreiranju sadržaja za joga vikend retreat namijenjenog ženama.

✨Pozivamo vas da nam se priključite na trodnevnom druženju u prekrasnom ambijentu hotela Trakošćan, smještenog u neposrednoj blizini bajkovitog dvorca Trakošćan. Dođite same ili u društvu prijateljica ?‍♂️i podijelite s nama barem djelić svoje svakodnevice kroz naš raznovrstan program.

?Očekuju vas dnevni programi joge, vježbe disanja, blagoslov žena, ženski krug, povezivanje sa precima i pretkinjama, yoga za lice, šetnje prirodom, meditacija, posjet dvorcu Trakošćan.
⭐️Na raspolaganju su vam sve blagodati hotela – bazen, sauna?, whirpool, 10% popusta na masažu i 2 ?ukusna, zdrava i raznovrsna obroka dnevno.
✨Cilj je svakog retreata da odemo bogatije za iskustvo, ali i neke nove spoznaje i primijenjiva znanja.

Što će vam ovaj retreat donijeti:
•• Dnevne satove joge
•• Vježbe disanja
•• Blagoslov žena
•• Ženski krug
•• Face yogu
•• Meditaciju za podršku svojoj životnoj svrsi
•• Izlete u prirodu

?Kroz sve radionice vodit će vas Ivana M. Crnčić, a satove joge I vježbe disanja vodit će Sasha Dakić.

⭐️???????

????? (??.??) – u hotel je moguće doći bilo kada od 14h i koristiti sve blagodati hotela (sauna, bazen, masaže)
18:00 – 19:15 – nježni sat joge i vježbe disanja
19:30 – večera
21:00 – Ženski krug upoznavanja i iniciranja kruga podrške. Postavljamo namjeru za vikend kroz kratku meditaciju. Dijelimo onoliko koliko osjećamo da nam odgovara.

?????? (??.??)
8:15 – 9:30 – joga i vježbe disanja
9:30 – doručak
11:00 – svjesno hodanje u tišini oko jezera (5km)
13:00 – ručak i slobodno vrijeme; preporučamo posjet dvorcu Trakošćan
16:00 – Blagoslov Žena – meditativni ritual iz prakse Sistemskih konstelacija. Jednostavna meditacija kojom dobivamo mnoge korisne uvide i konkretne odgovore na naša trenutna životna pitanja, podržavajući se u krugu, meditirajući jedna za drugu.
Radit ćemo na poseban način, prizivajući podršku pretkinja različitih, moćnih ženskih energija koje ćemo podijeliti u 4 kvalitete (hrabre, majčinske, suptilne, moćne – sve jednako važne i snažne, a najsnažnije kad se udruže), kako bismo uistinu integrirale sva naša suptilna lica, potrebe, mogućnosti i snage.
19:00 – večera
20:30 – Face yoga – napravit ćemo opuštajući tretman lica, kroz vježbe akupresuru i masažu lica (s limfnom drenažom) i dobro se opustiti prije spavanja.
???????? (??.??)
8:15 – 9:30 – joga i vježbe disanja
9:30 – doručak
12:00 – Meditacija za podršku svojoj životnoj svrsi – vlastitom zanimanju ili onime što žarko želimo raditi. Meditacijom se povezujemo i jačamo kroz traženje pretka sličnog nama, onoga koji se bavio sličnim poslom kao i mi ili imao slične strasti. Onoga koji nam može pomoći savjetom, olakšati put kroz uvide ili nas osloboditi krivih uvjerenja.
14:00 – zatvaranje kruga – spaljujemo (doslovno ili literarno) papiriće sa negativnim uvjerenjima I svime onime što nam više ne treba, a za što nam je spoznaju donio ovaj vikend I idemo kući napunjenje novom, pozitivnom energijom

✨??????:

trokrevetna soba – 1,150kn po osobi
dvokrevetna soba – 1,350 kn po osobi
jednokrevetna soba – 1.550 kn po osobi
Broj mjesta je ograničen na 15 osoba.

Smještaj je u hotelu Trakošćan ****. Sobe su moderno opremljene i možete birati između trokrevetne (bračni + pomoćni krevet), dvokrevetne (twin ili double) ili jednokrevetne sobe. Sve sobe imaju grijanje/hlađenje, wifi i TV. Uz besplatno korištenje bazena, whirlpoola, finske i turske saune možete izabrati uslugu masaža i beauty programa uz 10% popusta.
?U cijenu su uključena 2 noćenja u hotelu Trakošćan s polupansionom (ukupno 2 doručka I 2 večere) te sve aktivnosti spomenute u programu.
U cijenu nije uključen prijevoz do hotela Trakošćan, ali slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vas spojiti sa ostalim sudionicama. Posjet dvorcu Trakošćan je opcionalan i ulaznica nije u cijeni.
? Predlažemo vam da sa sobom ponesete grickalice ili voće čime se možete okrijepiti u pauzi za ručak budući da je najbliži dućan udaljen par kilometara. Prema potrebi ručak možete naručiti a-la carte u restoranu hotela.

⭐️ Prijave na: [email protected]

Nakon prijave poslati ćemo vam podatke za uplatu. Rezervacija se osigurava uplatom predujma u iznosu od 400,00 kn. Predujam je nepovratan, osim u slučaju otkazivanja događanja od strane organizatora.
Tijekom retreata, pridržavat ćemo se sigurnosnih uputa i pravila koja nalaže HZJZ-a i Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.?
Za sva dodatna pitanja i informacije javite se:
Ivana- [email protected]
Sasha – [email protected]

Sasha Dakić osnivačica je Fige Yoga Adventures, putničke agencije nastale iz ljubavi prema jogi I putovanjima. Sasha je radila je kao turistički vodič i proputovala je nekoliko kontinenata, a dok se nije brinula o gostima vježbala je jogu po plažama Tajlanda i ashramima Indije. Završila je obuku za učiteljicu dinamičnih stilova joge (200TT) u Gaia školi u Zagrebu.

Ivana Crnčić osnivačica je udruge Zagreb Yoga centar, dugogodišnja zaljubljenica u yogu i sva pitanja života na Zemlji ? Nakon godina paralelnog rada u svjetovnim domenama i yogi, odlučila se u potpunosti posvetiti onome što najviše voli: podučavanju yoge, vođenju Sistemskih konstelacija i organizacija različitih evenata – edukacija, radionica, retreata.
Više o Ivani: https://ivanacrncic.com/ivana-crncic/
Back To Top