skip to Main Content

Što je Reiki?

Riječ reiki sastavljena je od japanskih riječi rei, što znači univerzalan i ki, što znači univerzalna energija ili prana. Reiki je tehnika kojom univerzalnu energiju kojom svi raspolažemo usmjeravamo na način na koji nam je potrebno. Svi tretmani Reikija temelje se na ideji da je svatko od nas prožet univerzalnom energijom, a Reiki terapeut je taj koji potpomaže procese njenog kretanja. Reiki djeluje na svim razinama – fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i spiritualnoj te poboljšava kvalitetu života. Reiki smanjuje posljedice stresa pa i sam stres, mijenjanjem odnosa prema svijetu oko nas. Smanjenje stresa dovodi do spontanog poboljšanja sveukupnog stanja osobe. Reiki donosi unutarnji mir i dovodi naš um i emocije u ravnotežu, pomaže kod otklanjanja bolova te potpomaže sve vrste oporavaka.

*Reiki nije zamjena za medicinske tretmane, težnja je da medicinski djelatnici i Reiki terapeuti djeluju zajedno.

Vrste tretmana:

Opći tretman – tretman čitavog tijela prema ključnim točkama u tijelu, doprinosi sveopćem boljitku osobe na svim razinama.
Ciljani tretman – tretman kojim se tretira specifičan problem, prema prethodnom dogovoru s klijentom, u skladu s njegovim potrebama.

Termini:

Individualni termini se odvijaju prema dogovoru, stojim na raspolaganju.

Back To Top