THETA ISCJELJIVANJE

- nevjerojatna mogućnost promjene -

THETA ISCJELJIVANJE

Theta iscjeljivanje  je metoda kojom iscjeljujemo fizičku, emotivnu, mentalnu i spiritualnu strukturu čovjeka. Osnivačica ove metode je Vianna Stibal, a metoda je zahvaljujući svojim iznimnim rezultatima proširena diljem svijeta. U theta iscjeljivanju koristimo se theta moždanim valovima, onima koji zapisuju naše nesvjesno; nesvjesna vjerovanja, dogovore, stavove, ponašanje, a ujedno theta stanje čuva i naša sjećanja i dojmove.

Kad nešto postane ograničavajuće za nas i osoba osjeti da je vrijeme da se iscijeli ili zamijeni nekim novim vjerovanjem, dolazi na theta tretman. Kroz theta tretmane možemo dobiti nove uvide, nove osjećaje, nove spoznaje i pogled na svijet i život koji živimo kako bismo ga živjeli svjesnije, kompletnije i jednostavnije te više uživali.

Theta iscjeljivanje daje nam iskustveni dokaz toga da se sve događa zbog nas, a ne nama. Theta iscjeljivanje dostupno je svima, vrlo je jednostavno i učinkovito te mijenja naše stanje vrlo brzo, vraćajući nas na pravi, naš put. Theta iscjeljivanje može se odvijati u uživo ili telefonski/putem Zooma.

Trajanje theta tretmana je oko sat vremena, a detalji i procedura samog tretmana ovise o temi s kojom klijent dolazi i potrebama koje se ukažu. Nakon uvodnog razgovora i očitavanja, kreće se u proces samog tretmana, za vrijeme kojeg se klijent može potpuno opustiti i prepustiti te slušati, upijati i potvrđivati željene korake u tretmanu.

Cjenik usluga:

Theta healing tretman…50 € (376,5 kuna)
Paket od 3 tretmana…..127 € (956,31 kuna)**

** Paketi se plaćaju unaprijed

POČETNA

pRIJAVI SE za theta tretman

Želite se naručiti na tretman ali imate dodatna pitanja prethodno? Pošaljite mail ili nazovite.