volim sve svoje dijelove

Ciklus radionica – Volim sve svoje dijelove

Kako ćemo to napraviti?

Pozivamo vas na ciklus od 5 radionica – VOLIM SVE SVOJE DIJELOVE, temeljenih na bazi coachinga i sistemskih konstelacija te tehnika stečenih kroz dugogodišnju edukaciju i rad s ljudima.

Od svih naših tijela najčešće se poistovjećujemo s fizičkim i mentalnim. Voljeti sebe najčešće nam znači prihvatiti svoje fizičko tijelo i ono što nam marketing sugerira kao mane fizičkog tijela.

Mentalni dio nas je onaj koji voli dominirati i kojime se koristimo i više nego što je to ponekad potrebno.

Suptilniji dijelovi poput emotivnog i spiritualnog tijela često ostaju zapostavljeni, a pravi sklad leži u stalnoj komunikaciji i interakciji svih naših dijelova.
Ovaj ciklus radionica namijenjen je svima koji žele dobiti uvide i alate za daljnja promišljanja.

Što smo osmislile i kako smo to zamislile?

Kroz 5 radionica, 5 srijeda u nizu, upoznat ćemo 4 različita dijela sebe i vidjeti kako funkcioniraju u cjelovitom meni.
Ustanovit ćemo na koji se dio sebe najviše oslanjamo, a koji dijelovi nose potencijale, no možda
pomalo skrivene.

Ovo je prilika da se upoznamo s naša 4 tijela: FIZIČKI, EMOTIVNIM, MENTALNIM i SPIRITUALNIM. Otključat ćemo skrivene adute i resurse koji jesu u svakome od nas.

Koji god novi dio sebe da otkrijemo, nakon ovog ciklusa, sigurne smo da ćete malo drugačije
razmišljati o sebi i svojim potencijalima.

Radionice:

18.1. – 18h – UVODNA RADIONICA – ona je zamišljena kao nježna uvertira u naš 5-tjedni rad. Na njoj ćemo se upoznati, razgovarati o temama koje ćemo obrađivati i proći kroz sami koncept ciklusa. Osim toga, upoznat ćemo se s medicinskim kotačem i naša 4 tijela, isprobat ćemo gdje se osjećamo ugodno, s kojim se tijelom najbolje slažemo i koje tijelo najbolje prepoznajemo. Zamijetit ćemo i s kojim možda nismo potpuno u kontaktu i gdje još postoji prostor za daljnje istraživanje.
Odgovorit ćemo sami sebi na neka pitanja.

25.1. u 18h – FIZIČKO TIJELO – započet ćemo radionicu pitanjima za razmatranja o vlastitom fizičkom tijelu. Kroz radionicu ćemo proći kroz nekoliko različitih igara i tehnika kojima je cilj osvještavanje vlastitog fizičkog tijela. Kako stojim? Kako se krećem? Što me boli? Što mi je ugodno? Kako komuniciram s vlastitim tijelom?…Radionicu ćemo upotpuniti njegom našeg fizičkog tijela.

1.2. u 18h – EMOTIVNO TIJELO – radionicu započinjemo pitanjima za otvaranje vlastitih tema na ovom polju. Pomoću različitih aktivnosti doći ćemo u dodir i povezati se sa svojim emocijama. Koliko cijenimo analitički um i logičko razmišljanje u odnosu na emotivno povezivanje i um? Koje mi poruke emocije šalju?

8.2. u 18h – MENTALNO TIJELO – kroz aktivnosti na ovoj radionici razmatramo vlastiti odnos prema mentalnom tijelu. Što mi čini naše mentalno tijelo? Čini li mi dobro? Baca li mi prepreke pod noge? Znam li prepoznati kad se to događa? Vjerujem li svemu što mislim? Prolazimo kroz nekoliko zadataka i završavamo meditacijom.

15.2. u 18h – SPIRITUALNO TIJELO – radionica počinje pitanjima i dijeljenjem u krugu. Rezimiramo dosadašnje iskustvo i završavamo uvidima u odnose vlastitih dijelova te se povezujemo s onim dijelom sebe koji zna, koji nije opterećen očekivanjima i moranjima. S tim osvještenim dijelom, dovodimo i ostale u balans i time završavamo ovaj ciklus.

Voditeljice i detalji:

Trešnja Šarčević, coach, yoga učiteljica
Ivana Crnčić

Lokacija: ovisno o broju prijavljenih


Cijena ciklusa: 135 eura

– moguće je plaćanje odjednom ili u 2 rate (1. rata prije početka ciklusa, 2. rata do početka 4. radionice)

Recentne najave

Više iz najava