Yin-yang

YOGA UŽIVO

Sati yoge u Galbanumu prilagođeni su vama, vježbačima. Yoga je bogata znanost i želimo vam približiti sve njene benefite i različite stilove i tehnike, u skladu s vašim potrebama.

Vodimo se idejom da satovi koji će trajati 75 minuta budu vaših 75 minuta u danu, dva puta tjedno, kojima ćete njegovati svoje tijelo, ali i svoj um i duh, a ujedno i jačati svoju rezilijentnost, odnosno otpornost na vanjske okolnosti te graditi povjerenje. 

Svaki sat započet će opuštanjem, uvodnom meditacijom i vježbama disanja, nastavit će se kroz slijedove yoga pozicija (asana) kojima ćemo zagrijati, razgibati, ali i jačati čitavo tijelo. Završit ćemo ponovnom relaksacijom i integriranjem svega što smo napravili kroz sat. Kombinirat ćemo dinamične slijedove i vježbe za jačanje mišića čitavog tijela – yang aktivnosti, s yin yoga pozicijama koje na pozitivan način stresiraju i tako jačaju sve strukture našeg lokomotornog sustava, od mišića preko vezivnih tkiva do kostiju. 

Na svakom satu dočekat će vas prostirka, jastučić, dekica, prelijepa i ugodna prostorija te odgovarajuća glazba. 

Satovi se održavaju ponedjeljkom i četvrtkom od 18.30 – 19.45. Satovi kreću 5.1. u 18.30.

Jednom mjesečno sat četvrtkom će se produžiti u tematsku meditaciju: yoga nidra, chakra meditacija, theta meditacija, meditacija s precima – bez dodatne nadoplate za članove grupe.


Grupa je namijenjena svima, bez obzira na dob ili prethodno iskustvo.

Maksimalan broj polaznika je 15, cilj nam je održati prisan i pomni pristup. 


Lokacija: Ustanova za obrazovanje odraslih Galbanum, Samoborska cesta 114 (parking je osiguran u dvorištu)

Mjesečna članarina je 45 eura (338,85 kuna). Pojedinačni dolasci nisu mogući.

Recentne najave

Više iz najava