Ženski krug: Ljubav prema sebi

ženski krug 3

 

Pozivamo vas na jedan serijal lijepih radionica za žensku dušu i tijelo. Organizirane su u suradnji s Holističkim ateljeom Tara i tamo će se i održati. 

Kroz žensko druženje, njegovanje i zajedničku podršku cilj nam je osnažiti i prepoznati ženski duh, opustiti se i odmoriti te dati sebi ono što nam treba; dati sebi Ljubav!

Volimo li se? 

Imamo li vremena voljeti sebe?

Kako to uopće izgleda i što to znači?

Žene su oduvijek bile podrška jedna drugoj, mlađe su učile od starijih i mudrijih, starije su dobivale snagu od mlađih… Žene su oduvijek imale ono “nešto posebno” za podijeliti između sebe.  S vremenom i godinama pogubilo se to zajedništvo jer smo jednostavno upale u taj vrtlog obaveza koji nas je otuđio od nas samih.  Svatko ljubav prema sebi doživljava na drugačiji način. Svaka od nas ima neku temu ili joj jednostavno treba onih 5 minuta odmora.

Osmislile 4 radionice kroz koje bismo, zajedno sa vama drage žene, njegovale svoje lice i tijelo, pomazile svoju dušu, razgovarale, slušale i učile jedne od drugih, te poslušale što nam i naše pretkinje imaju za reći.

Ovaj naš Ženski krug se sastoji od 4 teme unutar 4 dolazaka:

1. Dijeljenje: Svaka od nas ima neku temu. Nešto što bi htjela podijeliti s nekim, nešto reći samo da ju se sasluša, nešto što ju muči ili nešto što je prošla i može to iskustvo podijeliti s drugima. Ili pak ima nešto za reći, a da je se ne prekida, da se ne mora opravdavati, dodatno objašnjavati, već samo da kaže, onako kako ona želi. Ovakav razgovor djeluje iscjeljujuće na sve. Za onu koja priča, ali i za one koje slušaju. Ne morate imati neku temu, možete samo slušati i biti, a možete dijeliti ono što želite. A mi ćemo vaše teme provući i kroz ostale susrete kako bi svi dobili maksimum.

2. Njega – SPA večer: Kada ste zadnji put izmasirale svoje tijelo i lice? Ili samo brzinski nabacite kremu i trčite dalje? Dozvolit ćemo sebi minute i minute vlastitog dodira, samomasaže, yoge za lice i njegujućih momenata ….

Trešnja će vas/nas voditi kroz masažu tijela, odnosno samomasažu tijela. U brzom svijetu oko nas, vrlo često ne doživljavamo sebe van granica glave i lica, a mi smo sve, od stopala do vrha glave. Dodirom vlastitih dlanova na ostatku tijela osvijestit ćemo upravo to. Ovakav dodir može biti iscjeljujuć i možemo se ponovo povezati s dijelovima koji čine nas i dio su našeg zemaljskog alata i prijevoznog sredstva, našeg tijela. Ivana će nas pak voditi kroz nekoliko vježbica za lice koje mogu postati dio naše svakodnevne rutine brige za lice te nježnu akupresurnu masažu za bolju limfnu drenažu lica, nešto što nam je u ovom periodu izuzetno važno.

3. Yogijska meditacijska praksa: produbit ćemo naše teme masažom iznutra, nježnom, a opet dubokom jogijskom praksom i meditacijom…osvrnut ćemo se pri tome na teme s našeg 1. susreta jer im želimo pristupiti s različitih strana i osvijestiti na više razina. Vođena meditacija idealan je način da odmaknemo svoj um od ponavljajućih misli i upalimo neka možda zapostavljena osjetila. 

4. Blagoslov pretkinja  – ovaj lijepi ritual dio je prakse sistemskih konstelacija i povezuje nas sa svijetom naših pretkinja. Često se osjećamo kao da nemamo podršku i kao da u okolini ne nailazimo na razumijevanje. Možda je stvarno tako, a možda i nije! Što kada bismo vam rekle da postoji puno širi krug vaših pretkinja kojima se možete obratiti, no ponekad se toga ne sjetimo. Mi smo produžetak svoje obiteljske linije, one koje smo trenutno tu. Nosimo u sebi sva iskustva svojih pretkinja, a to znači da i one imaju utjecaj na naš život sada, baš kao što smo i mi sada tu da bismo riješile i razriješile neke teme i terete za sebe i za naše pretkinje i potomke. Ženske teme su uvijek slične i u svojim pretkinjama možemo naći savjete i rješenja, baš kao što i one mogu u nama naći nova rješenja današnjeg doba.

U sklopu ovog rituala sjest ćemo svaka u centar kruga, uz podršku svih sudionica povezati se s pretkinjama koje znamo i onima koje ne znamo i primiti blagoslov za svoj život i ljubavi, sreći, miru i svemu onome što nam trenutno treba u suočavanju s aktualnim životnim temama.

Ovim ritualom završit ćemo naš ciklus radionica i otići u ljeto bogatije za neka iskustva i s prvim korakom pozitivne željene promjene!

Voditeljice ovih radionica su Ivana i Trešnja, više o nama možete pročitati na:

https://ivanacrncic.com/o-meni/ 

http://tara-centar.hr/moja-prica/ 

Termini susreta:

  1. Susret: srijeda 8.6. u 19h
  2. Susret: srijeda 29.6. u 19h
  3. Susret: srijeda: 6.7. u 19h
  4. Susret: srijeda 13.7. u 19h

Predviđeno trajanje susreta je 90 min do 120min

Cijena: 500,00kn

Lokacija: Holistički atelje Tara, Aleja Pomoraca 23

Prijave: Zbog ograničenog broja polaznica, prijave su OBAVEZNE. Prijava je važeća uplatom punog iznosa radionica.

Prijaviti se možete na:

info@tara-centar.hr ili info@ivanacrncic.com 

Jako se veselimo druženju  s vama!

ženski krug 4
ženski krug 5
ženski krug 6
ženski krug 7

Više iz najava