Novac i obilje

Five o’clock konstelacije – Novac i obilje – 5.4.2022. – 17 sati

 

U utorak, 5.4. od 17.30 družimo se na konceptualnoj radionici Sistemskih konstelacija – Five o’clock konstelacije, s temom NOVAC i OBILJE.

 

ZAŠTO OVA TEMA?

Zato što novac i obilje nisu samo materijalne kategorije, papiri koje dobivamo i dajemo, već i naš odnos i bivanje u svijetu u kojem živimo, način na koji primamo i dajemo, način na koji vrednujemo sebe i svoj rad, ali i druge i njihov rad. Način nakoji dajemo vrijednost stvarima u svom životu.

 

KOJI JE CILJ RADIONICE?

Testirat ćemo svoj odnos s novcem i obiljem. Što za mene znači novac i kakav je moj odnos s njim? Kakva uvjerenja o novcu nosim? Testirat ćemo i njih. 

Što za mene znači obilje i znam li ga prepoznati u svom životu i živjeti ga?

Kako se nosim s primanjem novca i određivanjem cijene svog vremena i usluga koje dajem svijetu? Kako se nosim s davanjem novca, razmjenom za ono što primam i želim primiti u svom životu?

Zaustavljam li protok novca? Puštam li da novac kao energija teče spontano?

Što mogu učiniti da moj odnos s novcem i obiljem postane bolji?

 

KOJI JE TIJEK RADIONICE?

Početak radionice predviđen je za, kao što joj samo ime kaže, kratko druženje uz čaj, kavu i kolače te razgovor o temi radionice i dogovor o “pozicijama” koje ćemo postavljati.

Svaka osoba postavit će iste, dogovorene “pozicije” u uvidnu postavku. Zapisivat ćemo uvjerenja koja testiramo te važne uvide pa svakako ponesite pribor.

Nakon što sve osobe prisutne na radionici prođu kroz svoju kratku postavku (predviđeno trajanje po osobi je do 30 minuta), sjest ćemo ponovo za stol te rezimirati. 

Radionicu ćemo završiti kratkom meditacijom za pomoć u otpuštanju otkrivenim ograničavajućih uvjerenja i integriranje svega što smo kroz radionicu prošli.

 


Cijena radionice je 250 kuna.

Za primanje obavijesti o terminima radionica, prijavite se OVDJE

Recentne najave

Više iz najava