ISKORAČITE I UNAPRIJEDITE SVOJ ŽIVOT

Sistemske konstelacije - theta iscjeljivanje - yoga

Najave događanja

Sistemske konstelacije

Što sistemske konstelacije rade za tebe? Možeš sagledati svoj problem iz pozicije promatrača. Oprostiti se od nepotrebnih obrazaca. Možeš olakšati terete svojih obiteljskih linija. Prekinuti nasljeđivanje obiteljskih tema i obrazaca. Možeš razumjeti i poboljšati odnose s ljudima oko sebe. Pomoći si u donošenju odluka. Možeš vidjeti svoje prepreke. Vratiti svoje fragmente koje si po putu izgubio. Možeš se lakše suočiti s onime što ne možeš promijeniti.

Theta iscjeljivanje

Što theta iscjeljivanje može učiniti za tebe? Možeš otkriti koja su tvoja ograničavajuća uvjerenja. Ne ponavljati neka iskustva. Možeš iscijeliti prošle događaje, a zadržati učenja. Prihvatiti učiti na ugodan način. Možeš biti manje podložan utjecaju kolektivne svijesti. Osvijestiti koje su emocije tvoje, a koje nisu. Možeš osjetiti i živjeti s većom lakoćom.

Yoga

Što yoga može učiniti za tebe? Možeš naučiti kako nježno, a istovremeno snažno pokretati svoje tijelo. Učiniti ga otpornim i fleksibilnim. Možeš osjetiti sve zaboravljene mišiće u svom tijelu i popraviti držanje. Smanjiti bolove i tenzije koje se u tijelo skrivaju. Možeš prodisati drugačije i svjesnije. S time možeš povezati meditaciju kao pomoć u smirenju uma. Možeš otići na yoga povlačenje s nama i dubinski se odmoriti. Spojiti yogu s ostalim tehnikama i uživati u čitavom samospoznajnom paketu. Možeš potpuno prihvatiti i zavoljeti svoje tijelo.

Reiki

Što reiki tretman može učiniti za tebe? Možeš osjetiti slobodan protok energije. Uskladiti se sa samim sobom i svijetom oko sebe. Možeš živjeti bez otpora i borbe. Biti opušteniji i izaći iz začaranog kruga stresa, a onda možeš i lakše ostvariti svoje ciljeve. Možeš jasnije vidjeti okolnosti iz različitih perspektiva. Osjetiti novi energetski uzlet i zamah.

Face yoga

Što face yoga čini za tebe? Možeš naučiti kako njegovati sebe. Spoznati kako je to biti nježan prema sebi. Možeš ojačati mišiće lica i vratiti licu tonus. Naučiti kratke i jednostavne masaže koje će te savršeno opustiti upravo onda kad ti to najviše treba. Možeš akupresurom lica vratiti život i energiju svom licu. Brinuti o sebi bez obzira na godine. Možeš početi koristiti svoje lice kao dobar alat za povezivanje sa samim sobom.

Prijavite se na newsletter i uživajte u besplatnoj meditaciji!

Putem newslettera šaljemo Vam obavijesti o radionicama i povlačenjima.

Najnovije od Ivane