Novac i obilje

Five o’clock konstelacije – Novac i obilje

Five o’clock konstelacije nova su forma konstelacijskih radionica. Ideja je da se u maloj grupi – do 6 osoba i ugodnoj atmosferi, družimo, izmijenjujemo iskustva i postavljamo različite konstelacijske postavke te bavimo temama koje nas zanimaju.

Five o’clock konstelacije održavat će se jednom mjesečno, u tjednu, u trajanju od 2-3 sata. Radionice će se održavati u ugodnom prostoru uz, kako im i samo ime kaže, a aludira na popularni five o’clock tea, čaj, kavu i kolače. Posebno vrijeme u kojem živimo traži od nas da se i dalje okupljamo, a dobro je kad to činimo sa zajedničkom temom i fokusom.

Svaki susret imat će zadanu temu koja će biti ista za sve sudionike. Svi sudionici će dobiti priliku postaviti svoju postavku određene teme, odnosno elemenata koje odredimo. U samo jednoj radionici svaka će osoba osim svog vlastitog iskustva i sebe kao fokusa imati i priliku sudjelovati kao reprezentant u još nekoliko postavki. Ovakav pristup daje osobi mogućnost da istu temu, osim iz “svojih cipela” sagleda iz još nekoliko kuteva, unutar sistema ostalih sudionika. Svatko tko osjeća da ima određenu temu kojom bismo se mogli pozabaviti, slobodan je predložiti je (unaprijed za neki od sljedećih susreta).

Tema koja je svima zanimljiva – NOVAC i OBILJE

Prvo okupljanje u ovoj godini obilježit će univerzalna tema – NOVAC i OBILJE.

Kroz vježbe i meditaciju osvijestit ćemo svoj odnos s novcem, vlastito poimanje novca i obilja, prepreke koje stoje između nas i našeg idealnog odnosa s novcem. Osim toga, mišićno ćemo testirati podsvjesna uvjerenja o novcu koja nosimo i koja također određuju naš smjer kretanja prema mirnom i skladnom odnosu primanja i davanja. Nakon ustanovljenog, otpuštat ćemo ista kroz theta healing meditaciju.

Novac ima puno svojih oblika, kao i puno definicija. Bojimo li ga se? Negdje duboko podsvjesno vjerujemo da on kvari ljude pa ne želimo da se to i nama desi. Znamo ljude koje je novac “uništio” pa smo mi odlučili ne imati ga? Teško naplaćujemo svoje usluge? Preferirali bismo da novac ne postoji i da djelujemo kroz robnu razmjenu? Ponekad nas je strah proviriti na naš bankovni račun? Odnos s novcem obilježen je i mnogim kolektivnim stavovima i vjerovanjima za koja vrlo često mislimo da ne pripadaju u naš osobni sistem, no biti dijelom većeg sistema znači kompromisno preuzeti i neke njegove postavke.

Idemo se malo zajedno igrati na ovu temu, vjerujem da ćemo svašta saznati!

Termini

Radionica na temu Novac i obilje, održava se 3.2. s početkom u 17,30.

Cijena radionice je 250 kuna.

Za primanje obavijesti o terminima radionica, prijavite se OVDJE

Recentne najave

Više iz najava