five o'clock tea

Five o’clock konstelacije

Five o’clock konstelacije nova su forma konstelacijskih radionica. Ideja je da se maloj grupi – do 6 osoba i ugodnoj atmosferi, družimo, izmijenjujemo iskustva i postavljamo različite konstelacijske postavke te bavimo se temama koje nas zanimaju.

Five o’clock konstelacije održavat će se jednom mjesečno, u tjednu, u trajanju od 2-3 sata. Radionice će se održavati u ugodnom prostoru uz, kako im i samo ime kaže, a aludira na popularni five o’clock tea, čaj, kavu i kolače. Posebno vrijeme u kojem živimo traži od nas da se i dalje okupljamo, a dobro je kad to činimo sa zajedničkom temom i fokusom.

Posljednja tema u ovoj godini

Svaki susret imat će zadanu temu koja će biti ista za sve sudionike. Svi sudionici će dobiti priliku postaviti svoju postavku određene teme, odnosno elemenata koje odredimo. U samo jednoj radionici svaka će osoba osim svog vlastitog iskustva i sebe kao fokusa imati i priliku sudjelovati kao reprezentant u još nekoliko postavki. Ovakav pristup daje osobi mogućnost da istu temu, osim iz “svojih cipela” sagleda iz još nekoliko kuteva, unutar sistema ostalih sudionika. Svatko tko osjeća da ima određenu temu kojom bismo se mogli pozabaviti, slobodan je predložiti je (unaprijed za neki od sljedećih susreta).

Posljednje, a ujedno i prvo okupljanje u ovoj godini bavit će se, a kako drugačije na kraju godine, sagledavanjem protekle godine, ali iz pozicije našeg jastva ili višeg ja. Odredit ćemo i vlastite priroritete za godinu pred nama pa njih također sagledati iz iste pozicije. Određivat ćemo potrebne korake za ostvarivanje vlastitih prioriteta te otpuštati suvišna uvjerenja kroz theta healing meditaciju. 

Termini

Posljednja radionica u ovoj godini održat će se 30.12., ostali će biti objavljeni na vrijeme.

Cijena radionice je 250 kuna.

Za primanje obavijesti o terminima radionica, prijavite se OVDJE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Više iz najava

five o'clock tea

Five o’clock konstelacije

Five o’clock konstelacije Five o’clock konstelacije nova su forma konstelacijskih radionica. Ideja je da se maloj grupi – do 6 osoba i ugodnoj atmosferi, družimo,

Pročitaj više »
Sistemske konstelacije

Grupne sistemske konstelacije

Sistemske konstelacije u sezoni 2021./2022. U novoj sezoni nastavljamo s grupnim sistemskim konstelacijama i imamo neke već unaprijed određene datume u Studiju Chekhov.  Studio Chekhov nalazi se u

Pročitaj više »